Om wetact

Wetact ska vara en samarbetspartner som medvetna kunder vänder sig till för att få inspiration och idéer på hur de ska öka sin försäljning. Vi vill skapa ett värde för dem som väljer oss som leverantör.

Vår historia

1987 grundades Wetact Produkter AB med fokus på att främst marknadsföra och sälja förbrukningsmaterial till livsmedelssektorn. Med åren som gått har produktsortimentet vuxit i takt med den erfarenhet och produktutveckling vi fått genom åren.

Idag representerar vi agenturer för en rad ledande och högintressanta företag inom sina segment. Våra samarbetspartners har annorlunda och prisbelönta tekniska lösningar och tillsammans har vi utvecklat och anpassat våra produkter till den Skandinaviska marknaden.

Wetact kan idag leverera det mesta inom restaurang, livsmedelsbutiker samt fack- och dagligvaruhandeln och vi har en rikstäckande serviceorganisation med mycket kompetent personal.

Vår affärsidé

Wetact leverer det mesta på ett enkelt och lättillgängligt sätt till restaurang, livsmedelsbutiker samt fack- och dagligvaruhandeln.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka sina intäkter på ett enkelt och lättillgängligt sätt, genom att erbjuda ett anpassat och säljande sortiment med bra och attraktiva produkter.